Григор Димитров - Карен Хачанов по ТВ: Къде да гледаме мача от Мастърса в Шанхай?


Григор Димитров - Карен Хачанов по ТВ: Къде да гледаме мача от Мастърса в Шанхай?
Снимка: Getty Images

4192 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 14 Карен Хачанов в спор за място на 1/8-финалите в надпреварата в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000".

Българинът се справи с Александър Вукич, за да стигне до този дуел, докато Хачанов отстрани Бейбит Жукаев. В преките дуели между двамата пък Гришо има пълно преимущество, като е спечелил и трите дуела (през 2018, 2020 и 2021 година, като първият е в демонстративен турнир).

Срещата между българина и руснака бе сложена като първа на корта, където програмата започва в 07:30 часа българско време. Така няма да има забавяне, освен ако метеорологичните условия не са влошени и не вали дъжд.

След Григор на корта излизат Диего Шварцман - Тейлър Фриц (не преди 08:30 часа), Карлос Алкарас - Даниел Еванс (от вечерната сесия - не преди 13:30 часа) и Стефанос Циципас - Уго Юмбер (веднага след края на последния мач).

Победителят от двойката Григор Димитров - Карен Хачанов ще има много тежка задача на 1/8-финалите, тъй като потенциално може да се изправи срещу лидера в основната схема Карлос Алкарас (ако испанецът отстрани Еванс).

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Карен Хачанов?

Сблъсъкът между българина и руснака ще започне в 07:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички