Григор Димитров открива програмата на централния корт в понеделник в Шанхай


Григор Димитров открива програмата на централния корт в понеделник в Шанхай
Снимка: Getty Images

1342 0

Ясна е програмата за понеделник (9 октомври) за Мастърса в Шанхай, която пряко засяга най-добрия български тенисист Григор Димитров. Той се изправя срещу Карен Хачанов в третия кръг на надпреварата.

Ранен мач за Григор

Двата ще излязат един срещу друг на централния корт, като ще открият програмата с двубоя си от 7:30 часа българско време. На корта по-късно през деня ще е и Карлос Алкарас, който тази година дебютира в Шанхай. Не преди 13:30 часа испанецът ще играе срещу Даниел Еванс. След тях Стефанос Циципас ще играе срещу Юго Умбер.

Припомняме, че Малко по-рано днес (8 октомври) Григор се наложи над австралиеца Александър Вукич с 6:4, 6:3 след час и 24 минути игра, за да си осигури участие в следващия кръг в Шанхай. Карен Хачанов пък се наложи с 7:6(1), 4:6 и 6:2 над казахстанеца Бейбит Жукайев, като победата не дойде никак лесно.

До момента двамата са се изправяли един срещу друг два пъти, като Григор има 100% актив срещу руснака. Българинът надделя над него във Виена през 2020, а година по-късно направи същото на Мастърса в Париж. А след първата си победа в Шанхай за тази година Григор си пожела максимално много мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички