Григор Димитров излиза срещу Холгер Руне не преди 14:30 ч. в неделя


Григор Димитров излиза срещу Холгер Руне не преди 14:30 ч. в неделя
Снимка: БГНЕС/ЕПА

3848 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи утре (неделя) срещу Холгер Руне в мач от осминафиналите на силния тенис турнир в Пекин.

Кой по програма е двубоят с българско участие?

Двубоят на българина и третия в схемата датчанин е четвърти в програмата на корт "Даймънд" и ще започне не преди 14:30 часа българско време. Той ще стартира след края на срещата между водача в схемата Карлос Алкарас и Лоренцо Музети от Италия.

Стартът на Григор в Пекин

Григор започна участието си в китайската столица със сензационен обрат над Макензи Макдоналд с 2-6, 7-6 (4), 6-1. Българинът губеше с 1-5 във втория сет, но в крайна сметка постигна страхотна победа, за да си гарантира място на осминафиналите. Скандинавецът пък преодоля на старта Феликс Оже-Алиасим от Канада в два сета.

Лице в лице

Димитров и Руне имат един-единствен мач помежду си до момента - той бе по-рано през годината на Откритото първенство на Великобритания, където първата ни ракета загуби в четири сета, въпреки че имаше своите шансове за успех. А ето в кои турнири ще участва Григор след Пекин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички