Григор Димитров - Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка във Виена?


Григор Димитров - Даниил Медведев по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка във Виена?
Снимка: Getty Images

2108 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава участието си на турнира от сериите "ATP 500" във Виена. Днес (26 октомври) хасковлията ще премери сили със световния №3 Даниил Медведев във фазата на 1/8-финалите.

Родният тенисист си осигури място сред най-добрите 16, след като се разправи с италианеца Лоренцо Мусети в два сета - 6-3, 6-4, на 24-и октомври. Медведев пък не допусна изненада срещу французина Артур Филс, надвивайки го с 6-4, 6-2 за около час и 15 минути.

Медведев и Димитров са се изправяли един срещу друг цели 7 пъти. Превес в срещите има руският представител, който може да се похвали с 5 успеха. Григор пък е надвивал опонента си само два пъти - през 2017 на "Куинс Клуб" в Лондон и през 2021 на "Индиън Уелс" в САЩ.

Къде да гледаме срещата Димитров - Медведев по ТВ?

Двубоят между двамата е втори от програмата на Централния корт в австрийската столица и се очертава да започне не преди 15:00 часа (българско време). Срещата ще бъде предавана пряко в каналите на "Max Sport", а Вие ще може да я проследите НА ЖИВО и със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички