Григор Димитров - Ботик Ван де Зандшулп по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Мелбърн?


Григор Димитров - Ботик Ван де Зандшулп по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Мелбърн?
Снимка: Getty Images

6116 0

Както вече сте разбрали, най-добрият български тенисист Григор Димитров откри годината на сингъл с победа в "свой стил" - губейки първия сет и обръщайки целия двубой. Именно в края на миналия сезон той записа няколко впечатляващи победи по този начин и завърши в изключително силна форма.

Всички ние се надяваме формата да се задържи и през този сезон. В първия си мач Гришо бе близо до поражението - неговият опонент сервираше за спечелването на срещата, но българинът проби, а впоследствие изравни сетовете и спечели последната част.

Сега за него предстои поне на хартия по-трудно изпитание - нидерландецът Ботик Ван де Зандшулп, който е под номер 57 в световната ранглиста. За да си осигури мача с Димитров, той се справи с по-високо ранкиран от себе си състезател - Макензи Макдоналд от САЩ (номер 55 в света), побеждавайки с 6:2, 7:5.

Любопитното е, че 30-годишният българин и 26-годишният нидерландец не са играли един срещу друг до този момент в кариерите си и това ще им е първи сблъсък. Победителят ще доближи на само една крачка първи финал за сезона.

Гришо и Ботик Ван де Зандшулп ще играят на Rod Laver Arena в петък сутрин българско време. Техният сблъсък е 4-ти на корта, а непосредствено преди мача им на този корт в действие ще бъде Рафаел Надал, който се изправя срещу Талон Грикспур.

За съжаление на българските зрители, и този двубой на Григор Димитров от турнира в Мелбърн, част от сериите ATP 250, няма да бъде излъчен по нито една българска телевизия. Все пак ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg или да го гледате през ТОЗИ ЛИНК!

Ето в колко часа ще започне 1/4-финалът между Григор Димитров и Ботик Ван де Зандшулп в Мелбърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички