Григор Димитров - Андрей Рубльов по ТВ: Къде да гледаме спора за финала на Мастърса в Шанхай?


Григор Димитров - Андрей Рубльов по ТВ: Къде да гледаме спора за финала на Мастърса в Шанхай?
Снимка: Getty Images

5151 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново успя да стигне полуфиналите на турнир, който е част от престижните серии "Мастърс 1000". Той го постигна в Шанхай, след като отстрани последователно Александър Вукич, Карен Хачанов, Карлос Алкарас и Николас Джари.

За последно той стигне полуфиналите на състезание от този ранг през миналата година в Монте Карло. А сега в спор за място на финала ще срещне нов представител на топ 10 - световния номер 7 Андрей Рубльов.

Това ще бъде седми двубой между двамата състезатели. До момента паритетът царува, като са си разменили по три победи. Любопитното е, че всеки от мачовете е на настилката, на която им предстои нов сблъсък - хард.

За да си заслужи мястото в мача срещу Димитров, Рубльов преодоля французина Юго Умбер. Дуелът между българина и руснака ще бъде изключително интересен, като руснакът все още не е загубил сет в турнира. Гришо загуби само един - срещу Алкарас, където постигна обрат.

Програмата на корта в съботния (14.10) ден започва със среща на двойки от 09:00 часа българско време. Рохан Бопана и Матю Едбън се изправят срещу Садио Думбия и Фабиен Ребул. Не преди 11:30 часа българско време пък е време за първия полуфинал на сингъл: Хуберт Хуркач - Себастиан Корда.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Андрей Рубльов?

Мачът на Димитров и Рубльов последен от програмата и ще започне не преди 15:00 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички