Григор Димитров - Александър Бублик по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от тенис Мастърса в Париж?


Григор Димитров - Александър Бублик по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от тенис Мастърса в Париж?
Снимка: GettyImages

3683 0

Григор Димитров продължава с участието си на последния за годината турнир, в който ще вземе участие - в Париж (Мастърс 1000). Първата ракета на България вече отстрани Лоренцо Музети и Даниил Медведев - и в двата случая след битки в три сета.

На осминафиналите пък му предстои поне на хартия по-лек сблъсък от първите два. Там световният номер 17 българин ще се изправи срещу 33-ия в света Александър Бублик. Казахстанецът също отстрани силни състезатели в първите си две срещи - Франсис Тиафо и Николас Джари, и то без да загуби и сет.

Това ще бъде втори дуел между Бублик и Димитров през тази година, след като Гришо бе отстранен от този опонент на четвъртфиналите в Марсилия - също на хард. Те са се срещали общо пет пъти до момента.

Въпреки поражението при най-скорошния им дуел - Григор Димитров има преимущество в преките сблъсъци. Той е спечелил три от тях (всички победи идват на хард, каквато е настилката и в Париж). Освен в Марсилия пък губи от Бублик и през 2021 година на Уимбълдън.

Къде и кога да гледаме Григор Димитров срещу Александър Бублик?

Двубоят между Димитров и Бублик ще бъде първи на Централния корт. В действие ще бъдат Стефанос Циципас и Андрей Рубльов, като руснакът играе след първата ни ракета и излиза срещу Ботик ван де Зандсхулп.

Срещата на Григор ще започне в 12 часа (българско време). Мачът ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички