"Един от мачовете на годината": Григор Димитров подлуди феновете и взе своето сладко отмъщение (ВИДЕО)


"Един от мачовете на годината": Григор Димитров подлуди феновете и взе своето сладко отмъщение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10272 0

Григор Димитров записа супер успех срещу световния номер 3 Даниил Медведев. Типично в стила на Гришо това не мина без драма, като изпусна цели 6 мачбола, докато стигне до щастливия за него 7-ми, от колко се възползва. Българинът записа един от големите си победи в последните години, като се наложи с 6:3, 6:7(4), 7:6(2).

Страхотни изпълнения и от двамата, но Григор прикова вниманието

Социалните мрежи бяха "залети" от страхотни изпълнения на двамата, а Григор за пореден път затвърди колко атрактивен и какъв голям любимец е на феновете.

Мачът дори бе определен като един от двубоите на годината, ето какво написаха от "ATP Tour": "Сценарият се обърна. В един от мачовете на годината Григор Димитров се реваншира за поражението във Виена миналата седмица".

Една от точките, на която бе обърнато специално внимание е в тайбрека във втория сет. Тогава Григор сервира, но Медведев успя да го разходи из целия корт. Това не попречи на българина без проблем да завърши точката си, а в "Х" (б.р. бившия Twitter) бяха категорични, че "Григор Димитров е навсякъде". Самият Медведев пък сътвори огромен скандал в края на втория сет, когато отказваше да излезе отново е игра.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички