"Глупав ли си, как си толкова слаб и си тук" - Медведев срина съдията на Australian Open (ВИДЕО)


"Глупав ли си, как си толкова слаб и си тук" - Медведев срина съдията на Australian Open (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6013 0

Световният номер 2 в тениса при мъжете Даниил Медведев победи Стефанос Циципас на полуфиналите на Australian Open и си гарантира участие на финала срещу Рафаел Надал. Сблъсъкът ще се проведе в неделя, 30 януари.

Медведев се справи в четири сета срещу Циципас, с когото имат вражда от години насам. И този мач не мина през нерви и напрежение, след като гръцкият тенисист отново стори нещо, с което си навличаше гнева на не един и двама съперници в последно време.

Той получаваше редовно наставления от своя баща до корта, което не се хареса на Даниил.

Нервите му не издържаха във втория сет, когато руснакът направи две двойни грешки и непредизвикана грешка на собствен сервис и подари пробив на Циципас, който поведе с 5:4 и щеше да сервира за сета. Тогава Медведев си го изкара на съдията на стола:

"Неговият баща му говори на всяка точка, глупав ли си. Ще отговориш ли на въпроса ми, моля, може ли баща му да му говори на всяка точка? О, Боже, ти си толкова слаб. Как може да си толкова слаб и да си съдия на полуфинал на Големия шлем. Погледни ме, на теб говоря. Говоря ти.

Сърдит ли си? Говори с него следващия път. Ако не говориш с него следващия път, то ти си малко котенце" - бяха думите на руснака към съдията, като при повечето от тях той крещеше с цяло гърло към арбитъра, който бе видимо смутен.

В крайна сметка съдията не само, че не "скръцна със зъби" на Медведев, но и направи това, което искаше (и което трябваше да е сторил отдавна) - забележка към Циципас за подсказването от неговия баща. Забележка, която впоследствие бе повторена. Можете да видите и чуете на видеото по-долу в материала отношението на Медведев към съдията.

Ето как се разви мачът между Медведев и Циципас и всичко най-интересно от полуфинала на Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички