Даниил Медведев вбеси публиката, разсърди се и настрои всички срещу себе си в двубоя с Григор Димитров (ВИДЕО)


Даниил Медведев вбеси публиката, разсърди се и настрои всички срещу себе си в двубоя с Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12925 0

Григор Димитров и Даниил Медведев сътвориха истинско зрелище, изпълнено с драма по време на 1/16-финалите на Мастърса в Париж. То за радост завърши в полза на българина, който победи в три сета.

В края на втория обаче се стигна и до изключително спорен момент в двубоя. При 5:5 Медведев остана разочарован и видимо разсърден от поведението на френската публика. Феновете в залата започнаха да освиркват, а Медведев от своя страна им отвърна, като не им остана длъжен. Той заяви на съдията: "Не искат да играя, няма да играя. Има един, който подсвирква, аз спирам".

След това реши да седне и това предизвика още по-бурна реакция от феновете. Той ги подкани да продължат и изчака седнал, като отказа да се върне на корта.

След намеса на съдията и Медведев реши да се върне да сервира, но отново го сервираха. Тенисистът отново реши да седне и така сценрият се повтори няколко пъти в следващите минути, докато ситуацията не се поуспокои. Самият Димитров също видимо се изнерви, но опита да не го показва на корта. А, за да стигне до победата Григор първо изпусна цели 6 мачбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички