Джокович към Кирьос: Не съм предполагал, че ще кажа толкова мили неща за теб (ВИДЕО)


Джокович към Кирьос: Не съм предполагал, че ще кажа толкова мили неща за теб (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

986 0

Австралийският тенисист Ник Кирьос загуби дебютния си финал в Големия шлем, но заслужи уважението на шампиона Новак Джокович. След финала на Уимбълдън Ноле се изказа изключително ласкаво за Кирьос, който е известен с ексцентричното си поведение на корта и извън него.

Джокович прогнозира, че в следващите години Кирьос ще има сериозни успехи на турнирите от Големия шлем, а след хвалбите се пошегува, че никога не е предполагал, че ще каже толкова мили думи по адрес на австралиеца.

Кирьос: Джокович е нещо като Господ!

"Наистина те уважавам много. Мисля, че ти си феноменален тенисист и атлет. Страхотен талант. Ти знаеш това от много години, но сега нещата за теб започват да се нареждат. Сигурен съм, че ще видим много от теб на по-късен етап в Големия шлем", започна Джокович.

"Никога не съм предполагал, че ще кажа толкова мили неща за теб, имайки предвид взаимоотношенията ни... Окей, това вече официално е броманс (близка, но не сексуална връзка между двама мъже - б.р.). Надявам се, че това е началото на една прекрасна връзка между нас - извън корта също", добави Ноле, разсмивайки цялата публика на корта.

Освен шеговития тон, Джокович съвсем сериозно каза, че ще пропусне US Open, ако условията не се променят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички