Цвети Пиронкова: Изпуснатият мачбол не ми повлия, очаквам с нетърпение срещата със Серена


Цвети Пиронкова: Изпуснатият мачбол не ми повлия, очаквам с нетърпение срещата със Серена
Снимка: Guliver/GettyImages

2232 0

Цветана Пиронкова описа като нереално случващото се на US Open, където пише своята приказка, класирайки се на 1/4- финал. Там тя ще се изправи срещу Серена Уилямс.

"Наистина е невероятно, нереално. Бях много изтощена в края на мача, вложих много усилия. Трябваше да продължа да се боря и да се боря", заяви Цвети след двубоя.

А как се справи, след като пропусна мачбол във втория сет и ѝ се наложи да играе трети? "Честно казано, не усещах толкова голямо напрежение чисто психологически. Това беше просто един сет, който трябваше да се изиграе. Опитах да бъда малко по-агресивна, да играя точка за точка, гейм за гейм. Щастлива съм, че се получи“.

"Тя (б.р Серена Уилямс) е невероятна шампионка. Познавам добре играта ѝ. Очаквам с нетърпение този мач. Сега просто искам да вляза в ледената вана и после да се отдам на дълга почивка“, сподели Пиронкова и добави, че синът ѝ Александър, когото роди през март 2018, е една от причините да играе по този начин в Ню Йорк. Повече подробности за победата ѝ на 1/8-финалите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички