Циципас х 2: Григор Димитров се изправя срещу двама Циципас в Монте Карло


Циципас х 2: Григор Димитров се изправя срещу двама Циципас в Монте Карло
Снимка: Getty Images

2387 0

Съвсем малко остава до началото на Мастърс турнира в Монте Карло, който е един от най-любимите за Григор Димитров. Най-добрият български тенисист неведнъж е признавал, че на това състезание е като у дома си.

По традиция хасковлията ще се впусне и в мачовете на двойки, а там негов партньор ще бъде Хуберт Хуркач, с когото са в повече от добри отношения. Вече е ясно и коя ще е първата двойка, която двамата ще срещнат.

Тя е сформирана от братята Стефанос и Петрос Циципас. Те участват с покана от организаторите, защото позицията на Петрос е твърде ниска и не би имал правото да играе. Не може да се каже, че братята сформират особено успешен тандем.

Ако Григор Димитров и Хуберт Хуркач победят двамата, то те ще се изправят срещу поне на хартия далеч по-сериозни съперници - третите поставени в схемата Марсело Аревало и Жан-Жулиен Рожер.

Сред по-любопитните тандеми на тазгодишното издание в Монте Карло са Карен Хачанов/Андрей Рубльов, Диего Шварцман/Яник Синер, Тейлър Фриц/Холгер Руне, Камерън Нори/Бен Шелтън.

Ясно е и срещу кой съперник ще започне Григор Димитров на сингъл в Монте Карло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички