Преди турнира в Монте Карло: Григор Димитров тренира с Новак Джокович (ВИДЕО)


Преди турнира в Монте Карло: Григор Димитров тренира с Новак Джокович (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2643 0

Първата ракета на България в мъжкия тенис - Григор Димитров (№26 в ранглистата на ATP), проведе тренировка със световния №1 - Новак Джокович, който вчера (3 април) официално се завърна на върха, измествайки Карлос Алкарас от него.

@rolex_montecarlo_masters 4 days before our tournament, enjoy the first trainings of Djokovic and Dimitrov 🎾 #rolexmontecarlomasters #monaco #atp #monacolifestyle #montecarlo #atptour #atpworldtour #tennis #tenniscourt #tennisplayer #tennisaddict #tennistv ♬ original sound - MN_Sport

Гришо и Ноле си спретнаха заниманието в навечерието на надпреварата в Монте Карло, която стартира на 9-и и ще продължи до 16 април.

И двамата се подготвят усилено за сезона на клей и съчетават тренировките на корта с кондиционна подготовка на местния стадион "Луи II". Мастърсът във Франция се явява първият голям турнир на червена настилка.

Българинът и сърбинът са добри приятели и през годините неведнъж са провеждали съвместни тренировки и са посещавали едни и същи събития. За последно Димитров и Джокович играха един срещу друг на 21 януари, когато хасковлията допусна загуба с 6:7 (7), 3:6, 4:6 на 1/16-финалите на Australian Open.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Григор Димитров ще участва в Монте Карло и на двойки с познат партньор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички