"Балкански братя" - коментарът на Новак Джокович преди мача срещу Григор Димитров на Australian Open 2023


"Балкански братя" - коментарът на Новак Джокович преди мача срещу Григор Димитров на Australian Open 2023
Снимка: Getty Images

3743 0

След победата си над Енцо Куако, която му осигури 1/16-финал на Australian Open срещу Григор Димитров, сръбският тенисист Новак Джокович призна, че контузията в сухожилието на лявото бедро му създава сериозни проблеми.

"Честно казано, изобщо не е добре. В първия мач ситуацията беше по-добре от днес. Зависи от Бог да ми помогне, както и от физиотерапевта. Ще гледаме нещата ден за ден и се надявам, че ще успея да се възстановя за следващия тежък мач", обясни Ноле след победата с 3:1 сета над французина.

Относно предстоящата битка с Григор, която ще се проведе в събота, 21 януари (все още не е известен началният час), бившият №1 в света заяви следното:

"Не съм играл с Григор от доста години, даже не си спомням кога беше последният път. Не мисля, че сме се срещали на този корт. Надявам се да се получи интересен мач - той играе страхотен тенис. Познавам го много добре извън корта, ние сме добри приятели... балкански братя. Нека по-добрият спечели!".

*Още новини за тенис четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички