Александър Лазаров твори история: Къде да гледаме мача с опонента, покосил Григор Димитров?


Александър Лазаров твори история: Къде да гледаме мача с опонента, покосил Григор Димитров?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1742 0

Александър Лазаров, който в обновената днес (27.02) ранглиста на ATP е четвъртият най-високо ранкиран българин (след Григор Димитров, Адриан Андреев и Димитър Кузманов), се превърна във втория роден състезател след Гришо, който да играе в основната схема на турнир от сериите ATP 500.

Това стана факт, след като записа две победи в квалификациите (за които получи "уайлд кард") за надпреварата в Дубай. Любопитното пък е, че той ще се изправи срещу последния тенисист, който победи първата ни ракета Григор Димитров.

Става въпрос за Александър Бублик. Намиращият се под номер 46 в световната ранглиста казахстанец покоси Димитров на четвъртфиналите на турнира в Марсилия, който е по-ниска категория от този в Дубай - ATP 250.

Едва ли е изненада за някого, че Лазаров и Бублик не са се изправяли един срещу друг до този момент. Първият им мач от съперничеството ще се състои на корт номер 1 в комплекса в Дубай.

Програмата започва в 12:00 часа българско време с двубоя между Карен Хачанов и Ботин ван ден Зандсхулп. След тях ще излязат Борна Чорич и Даниел Еванс, за да се стигне и до третия мач от програмата - именно между Лазаров и Бублик.

Очаква се да дойде време за техния дуел около 16:00 часа българско време. Ще можете да следите срещата между българина и Александър Бублик пряко по Max Sport 1. Припомнете си как Александър Лазаров записа постижението на кариерата си на сингъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички