Тенисистка от Топ 20 захапа Шарапова: Тя няма приятелки в тура и не трябва да играе в Щутгарт


Тенисистка от Топ 20 захапа Шарапова: Тя няма приятелки в тура и не трябва да играе в Щутгарт
Снимка: Getty Images/Guliver

1218 0

Чехкинята Барбора Стрицова, която е 18-та в света е поредната тенис звезда, която се нахвърли върху руската си колежка Мария Шарапова.

Миналата година бившата приятелка на Григор Димитров бе уличена в употребата на допинг и първоначално получи забрана от 2 години да се подвизава на корта, но в последствие то бе намалено на 15 месеца, което означава, че тя ще може да играе на 26 април тази година.

Точно поради тази причина възропта и Стрицова, тъй като програмата на турнира в Щутгарт ще бъде променена специално заради Маша. Тя получи "уайлд кард" от организаторите.

"Аз не съм ѝ приятелка и мисля, че тя няма приятели в световния тур, защото просто никога не говори с никого. Не е нормално да участва в Щутгарт и да се прави програмата по такъв начин, че да може да играе в сряда (26 април).

Много хора са ядосани, защото аз и мои колежки тъкмо ще сме пристигнали след мачове за Фед Къп и ще трябва да играем във вторник, за да може Шарапова да излезе на корта в сряда. Не казвам, че не е изтърпяла наказанието си, но просто не е нормално. Когато се казваш Шарапова, обаче, се случват такива неща и ние нищо не можем да направим", коментира Стрицова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички