Официално: Джокович няма да защитава титлата си на Мастърс-а в Маями


Официално: Джокович няма да защитава титлата си на Мастърс-а в Маями
Снимка: Guliver/GettyImages

1172 0

Световния №2 и шампион от миналото издание на Мастърс турнира в Маями Новак Джокович обяви, че няма да играе в тазгодишното издание на турнира.

Той обяви решението си в социалните мрежи, като сподели, че причина за това решение е контузия в лакътя, която той отдавна лекува.

Ето и официалното съобщение на Ноле:

Искам да Ви съобщя тъжната новина, че няма да мога да играя на Мастърс-а в Маями. Моят лекар ме посъветва да се откажа от участие заради контузията в лакътя, с която играя от месеци, тъй като положението е станало по-лошо през последните седмици. Ще направя всичко възможно, за да се възстановя и да направя всички терапии, които ще ми позволят да се върна на корта колкото може по-скоро. За съжаление няма да мога да играя на турнира в Маями идната седмица. Повярвайте ми, шокът е също толкова голям за мен, колкото и за Вас. Имам невероятни спомени от Маями. Там спечелих първия си Мастърс и започнах похода си към първото място. Истина е, когато казват, че най-големите и най-болезнените загуби идват от контузии, а не от опоненти. Щастливец съм, че през кариерата си не съм имал много и тежки контузии, но това, което преживях през последните години се е отразило на тялото ми. Оставам благодарен за подкрепата и любовта, която получавам от Вас. Благодаря, че вярвате в мен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички