Григор Димитров влиза в новия сезон с легендарен тенисист в своя щаб


Григор Димитров влиза в новия сезон с легендарен тенисист в своя щаб
Снимка: Getty Images/Guliver

3065 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров съобщи чудесна новина във връзка с новия сезон през 2019-а. Българинът разкри, че за първия турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия, ще може да разчита на легендата в световния тенис Андре Агаси.

Първият турнир, в който се очаква Григор да вземе участие през новата година, е в Бризбейн, като тенисистът призна, че е възможно Агаси да се включи към щаба му и там: "Андре със сигурност ще бъде в Мелбърн. Не сме сигурни за Бризбейн. Засега не планира да идва, но не сме и го обсъждали - има малък шанс."

Имам нужда да работя с някой с опита на Андре. Голям късметлия съм да мога да разчитам на него на моя страна. Андре е изумителен - от голяма подкрепа ми е. Започнахме да се опознаваме малко по-малко след седмиците заедно", сподели още Димитров пред "Courier-Mail".

"Все още не сме решили колко седмици Андре ще бъде с мен през следващата година. Продължаваме да обсъждаме кое е най-добре за него и за нашия екип",
завърши българинът.

Междувременно светът на тениса определи кой е най-големият провал за годината - вижте подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички