Григор Димитров изхвърча от Монреал след бърз бой от Вавринка


Григор Димитров изхвърча от Монреал след бърз бой от Вавринка
Снимка: Getty Images/Guliver

4178 0

Григор Димитров продължава неуспешното си представяне през този сезон, което се дължи най-вече на контузията в рамото, която получи в началото на сезона. Българинът отпадна още в 1-ия кръг на Мастърс турнира в Монреал, след като Стан Вавринка спечели двубоя помежду им с 6:4, 6:4.

Двубоят започна с размяна на бързи сервис геймове, но 3-ият се оказа решаващ. В него Вавринка успя да стигне до равенство, въпреки че изостана с 40:15. Българинът след това спаси 4 брейк точки, но допусна и 4 двойни грешки. Една от тях беше при 5-ия брейк пойнт и Вавринка спечели гейма, а след това безпроблемно швейцарецът спечели с 6:4.

Вторият сет се разви по подобен начин, но вместо сервиращите, посрещащите взеха по един гейм. Гришо обаче се пречупи два пъти на сервис и Вавринка поведе с един пробив, който Димитров дори не получи шанс да върне - 6:4 за Вавринка и спечелен двубой.

За целия двубой Димитров допусна да се стигне до цели 11 брейк точки, от които спаси 8, но това не беше достатъчно. Той вкара едва 57% от първия си сервис и беше крайно неубедителен, записвайки 2 аса и общо 6 двойни грешки.

Това беще 10-и двубой между двамата, като Вавринка вече води с 6:4 в преките мачове, включително 4 поредни победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички