Експертите на Sky Sports: Шоуто в групите ще е Надал-Димитров, те ще продължат напред


Експертите на Sky Sports: Шоуто в групите ще е Надал-Димитров, те ще продължат напред
Снимка: Guliver/GettyImages

1571 0

Големи надежди на Григор Димитров за дебютното му участие на Финалния Мастърс в Лондон възлагат двама от експертите на "Sky Sports" Марк Печи и Питър Флеминг. Първият е и бивш британски тенисист, а вторият е бивш световен номер едно на двойки.

Само експертът Бари Милнс таи резерви към първата ракета на България.

И Печи, и Флеминг смятат, че най-вълнуващият мач в групите ще бъде Димитров - Надал. "Ще се радвам да гледам Рафа срещу Димитров. Те имаха някои добри мачове и въпреки че предимството в срещите е на страната на Надал, Димитров се опитва да спре това и беше забавно да го гледаме как се опитва да наложи играта си на Рафа", обясни Печи.

"Цялата група на Надал е трудна за прогнозиране. Всички са доста сходни и всички мачове ще бъдат добри. Най-добрият ще бъде обаче реваншът между Надал и Димитров след Аустрелиън Оупън. Българинът може да обърка сметките на Надал", допълва Флеминг.

Двамата са единодушни и по въпроса кои двама тенисисти ще излязат от група "Пийт Сампрас" - отново Надал и Димитров. Бари смята, че напред ще продължат испанецът и Тийм.

"Ако Рафа е във форма да играе, тогава той и Димитров ще бъдат моите фаворити да се махнат от тази група. Само защото Гофен изглежда изтощен, а увереността на Тийм е ниска", смята Печи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички