Ексклузивно в SportLive: Григор Димитров ще играе в Ротердам


Ексклузивно в SportLive: Григор Димитров ще играе в Ротердам
Снимка: Getty Images/Guliver

2885 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не се е отказал от участието си на тенис турнира от сериите "ATP 500" в Ротердам, който започва в седмицата след Diema Xtra Sofia Open, научи SportLive.bg директно от организаторите на турнира в Холандия.

Въпреки че световният №4 сподели, че има проблеми с рамото, засега той не е заявил желание да пропусне надпреварата. Той все още е в рекламите на турнира, като изглежда по-вероятно Димитров да се включи в турнира, вместо да го пропусне.

"Единственото, което можем да потвърдим към настоящия момент, е, че Григор Димитров не се е оттеглил от турнира и все още е в списъка с участници", отговориха от Ротердам на запитване на Sportlive.bg.

В надпреварата, която ще се проведе през следващата седмица, Григор Димитров има да защитава точки за четвъртфинал. Както е известно, през 2017 година той игра чевъртфинал, където загуби от Давид Гофен. Той вече загуби 250-те пункта, спечелени от титлата му в София през миналия февруари. През този сезон в Холандия ще играе и Роджър Федерер, който получи "уайлд кард" от организаторите.

Григор Димитров беше в България преди седмица и половина, като тогава заяви, че има проблеми в рамото на дясната ръка. По негова информация лекарите в Монако са му казали, че се нуждае от пълна 10-дневна почивка, за да се възстанови. По информация на "24 часа", лекарите на турнира в София така и не са открили каква точно е контузията на хасковлията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички