4 от 4 само за година, но Зверев ласкае Григор Димитров: Всеки мач срещу него е труден


4 от 4 само за година, но Зверев ласкае Григор Димитров: Всеки мач срещу него е труден
Снимка: Getty Images

2253 0

Александър Зверев отправи суперлативи към Григор Димитров, след като по-рано днес го победи в полуфинален сблъсък на турнира в Чънду. Той стигна до успеха след два сета игра, но сподели, че не е било толкова лесно.

"Мачовете срещу Григор винаги са трудни"

"Доволен съм от представянето си днес, както и от началото на турнира като цяло. Всеки мач срещу Григор е труден и днешният не беше изключение. Много се радвам, че съм на финал и се надявам утре отново да покажа добра игра", сподели Зверев след двубоя, който вече е 4 от 4 в двубоите срещу българина през тази година.

На финала в турнира ще се изправи срещу изненадата в надпреврата - световният №55 Рома Сафиулин. За него това е дебютен финал в ATP. "Познавам Роман много добре, тъй като играем заедно от 13-годишни. В момента той е в страхотна форма и играе може би най-добрия тенис в живота си. Със сигурност няма да ми е лесно, но ще дам всичко от себе си и ще видим какво ще се случи", като в допълнение благодари на феновете за подкрепата. Въпреки че не стигна до финал, то турнирът в Чънду ще остане специален за Григор, тъй като записа завидно постижение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички