Григор Димитров - Александър Зверев по ТВ: Къде да гледаме полуфинала от тенис турнира в Чънду?


Григор Димитров - Александър Зверев по ТВ: Къде да гледаме полуфинала от тенис турнира в Чънду?
Снимка: Getty Images

10539 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправя срещу до болка познат опонент. Гришо среща Александър Зверев на пътя си към финала на надпреварата в Чънду, част от сериите ATP 250. Това ще бъде и четвъртият им дуел през тази година.

Трите до момента се натрупаха през лятото. Германецът отстрани Димитров последователно на Ролан Гарос, Синсинати и US Open. Във въпросните срещи Григор стигна до само един сет - на Откритото първенство на САЩ.

Те имат общо седем двубоя до момента, като намиращият се под номер 10 в световната ранглиста състезател има сериозно предимство. Той е в серия от шест поредни победи (с общо само 3 загубени сета), след като губи само първия си мач с Гришо през 2014 година.

Срещата между двамата ще бъде трета от централния корт в Чънду, където програмата започва в 10:30 часа българско време. Тя ще бъде открита с мача на двойки Риндеркнеш/Боржеш срещу Бублик/Кецманович или Кабрал/Матос.

След това, но и не преди 12:30 часа, е време за първия полуфинал, който ще противопостави Лоренцо Музети и Роман Сафиулин. След края на този двубой, но и не преди 14:30 часа българско време, ред идва на Гришо и Зверев.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Александър Зверев?

Сблъсъкът между 20-ия в света българин и 10-ия в света германец ще се излъчи пряко по "Макс спорт 1". Освен това ще можете да следите мача и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички