16 години разлика: Джокович и любимата му Йелена през 2006-а и днес (СНИМКИ)


16 години разлика: Джокович и любимата му Йелена през 2006-а и днес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

8514 0

Легендата на сръбския тенис Новак Джокович завоюва 88-ата си титла, спечелвайки Уимбълдън. Този трофей дойде 16 години след първата титла на Ноле в АТП тура: през 2006-а 19-годишният Джокович спечели турнира Dutch Open и започна изключителния си професионален път в тениса.

От онази титла до днес една жена стои неотлъчно до Джокович, за да го подкрепя - неговата съпруга Йелена. Тяхната любов се заражда още в училище, когато Ноле се влюбва в съученичката си. Години по-късно тяхното приятелство прераства в любов, за да стигнат и до брак през 2014-а.

След победата на Уимбълдън тази година Джокович веднага отиде на трибуните, за да се прегърне с любимата си, а след това в емоционална реч ѝ благодари за подкрепата и шеговито заяви, че тази титла е подарък за тяхната годишнина.

В социалните мрежи привърженик на Джокович припомни снимка от първата титла на Новак и я съпостави с кадър от последния триумф на Уимбълдън. И на двете снимки Джокера е прегърнал любимата си жена. Йелена не подмина публикацията и на свой ред я сподели в мрежата.

Коя е Йелена Джокович - научете в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички