"Златната" Боряна Калейн посочи комичната причина за старт на славния ѝ път


"Златната" Боряна Калейн посочи комичната причина за старт на славния ѝ път
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2516 0

Боряна Калейн, която направи истински фурор по време на Световната купа по художествена гимнастика, провела се преди дни в София, направи любопитно признание. Тя разкри, че всичко е започнало, защото майка ѝ е искала някъде да изразходва енергията си и я е завела в залата.

Освен това, Калейн сподели, че подготовката продължава, а безспорният гвоздей ще е Олимпиадата през август. Младата "грация" е нясно и че хората не виждат всичко, през което състезателите минават, за да са на това ниво.

"Подготовката ми продължава, защото през юни имаме важно състезание, а най-важното такова ще е Олимпиадата през август. Ние играем от 6 до 8 август и ще е нужно тогава да сме в най-оптималната си форма. Хората не виждат работата, болките и всички трудности през които минаваме. Приемам го като част от работата и продължавам напред.

За първи път влязох в залата, когато бях на 6. Майка ми искаше да изразходвам енергията си някъде. За мен това е съдба" - сподели Калейн пред Нова. А как Боряна Калейн коментира представянето си след 3-те златни медала?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички