Боряна Калейн коментира представянето си след трите златни медала


Боряна Калейн коментира представянето си след трите златни медала
Снимка: БФХГ

997 0

Боряна Калейн спечели три златни медала на финалите на отделните уреди на Световната купа в София, а от съчетанието си с топка тя завоюва и бронз. Българската гимнастичка коментира представянето си така:

„Все отнякъде трябва да се започне. Мисля, че е добро продължение на тази олимпийска година. Не сме направили още разбор на представянето ми на топка, но предполагам, че ниската оценка дойде от работата с уреда“.

„Това състезание беше много важно и много благодаря на БФХГ, че успя да го организира въпреки ситуацията в момента в страната. Надявам се и да не е последното състезание за тази година. Все още не е ясно точно в кои купи ще вземем участие“, разкри Боряна Калейн.

Катрин Тасева, която спечели бронз на бухалки, а на топка остана четвърта, логично заяви, че не е доволна от представянето си днес:

„Допуснах грешка и не мога да кажа, че съм доволна от представянето си в това състезание. Явно някой е допуснал по-голяма от мен. Не мога да го определя това състезание с една дума, но определено беше доста дългоочаквано. Не се представих обаче така, както ми се искаше“. - коментира Тасева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички