ВИДЕО: Канзас Сити надви драматично Филаделфия и триумфира в Супербоул


ВИДЕО: Канзас Сити надви драматично Филаделфия и триумфира в Супербоул
Снимка: Getty Images

1919 0

Отборът на Канзас Сити Чийфс спечели втора титла в НФЛ в рамките на четири години, след като победи Филаделфия Ийгълс с 38:35 в Супербоул LVII. Във Финикс, Аризона, двата тима направиха интригуващ двубой, като резултатът малко преди края бе равен, но гол на Харисън Бъткър донесе успеха на Чийфс.

За звездата на Чийфс и двукратен MVP - Патрик Махоумс, това е втори триумф в Супербоул, като куотърбекът на тима подаде за три тъчдауна. Канзас Сити изоставаше с десет точки на почивката, но силно отборно представяне им помогна да стигнат до обрат.

В края обаче остана съмнения за неотсъдено нарушение срещу Джеймс Брадбъри от Филаделфия, след което Чийфс стигнаха до победния гол. Според експертите над всички на терена бе куотърбекът на Ийгълс Джейлън Хъртс, но неговите усилия се оказаха недостатъчни за успеха.

"Победата не дойде от един човек, а от всички. На почивката си казахме, че всички трябва да вдигнем нивото. Защитата даде всичко от себе си през второто полувреме. В нападение намерихме начин, борихме се", коментира Махоумс след победата.

Вижте акценти от мача ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички