ВИДЕО: Лос Анджелис Рамс сломи Бенгалс за втори свой триумф на Супербоул


ВИДЕО: Лос Анджелис Рамс сломи Бенгалс за втори свой триумф на Супербоул
Снимка: Getty Images

2003 0

Отборът на Лос Анджелис Рамс спечели Супербоул за втори път в историята си, след като победи Синсинати Бенгалс с 23:20 в 46-ото издание на финалния мач в Националната футболна лига. Пред собствена публика на стадион "SoFI" в Ингълууд, Калифорния, Рамс постигнаха обрат с тъчдаун в края на последната част, за да стигнат до успеха.

Двубоят се развиваше с разменено преимущество, но след силна трета четвъртина, спечелена с 10-3, Бенгалс поведоха с 20:16. По-малко от две минути преди края Купър Къп реализира решаващия тъчдаун.

Впоследствие Къп, който завърши мача с 92 ярда и два тъчдауна, бе обявен за най-полезен играч на финала, като няколко дни по-рано той спечели и наградата за най-добър офанзивен играч на сезона.

Така Рамс станаха шампиони за втори път в историята си след 2000 година, като тимът има и три загубени финала. За Бенгалс това бе трета загуба в Супербоул от три участия (предишните са през 1981 и 1988 г.).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички