Всички залагат на определен точен резултат за Супербол - защо и какъв е коефициентът?


Всички залагат на определен точен резултат за Супербол - защо и какъв е коефициентът?
Снимка: GettyImages

1880 0

Нощта на неделя срещу понеделник ще се изиграе най-важният мач в американския спорт - Супербоул. Това е едно от най-залаганите събития в историята, както и най-гледаното в САЩ. По интерес отстъпва единствено на финалите в Шампионска лига, Европейското по футбол и Световното първенство. 

Тази година в спор за трофея "Ломбарди" един срещу друг се изправят Канзас Сити Чийфс и Филаделфия Ийгълс, като "орлите" са изненадващият финалист (13-ти по коефициент за шампион), но в същото отборът е фаворит във финала (макар и с малко). 

В навечерието на финала пък бяха заложени стотици хиляди долари на определен точен резултат в различните платформи за онлайн спортни залози - 37 на 34 в полза на Ийгълс. Но защо? 

Как ще се развие Супербол 2023 (сценарий) 

Публикация в социалната мрежа Twitter, която достигна над 20 милиона гледания ден преди финала, гласи, че "сценарият" за финала е ясен, като трофеят ще отиде на сметката на Ийгълс с точен резултат 37 - 34. И през цялата седмица хората залагат на този резултат, въпреки че хората, публикували съобщението, подчертаха, че това е шега! 

Независимо от това, 37:34 е най-залаганият точен резултат не само в САЩ, но и в цял свят, като в някои букмейкъри (особено отвъд Океана) това е най-залаганият пазар, независимо че има стотици предложения за мача. 

Какви са коефициентите за Супербол 2023? 

Българският букмейкър Sesame.bg обявява Ийгълс за фаворити, като коефициентът за победа е 1.80, докато 2.00 е за Чийфс. В платформата на компанията могат да бъдат намерени още над 180 пазара, които включват отбелязани точки, резултат на полувреме и още много. 

Освен това Sesame има бонус за Супербол - безплатен залог при залог на стойност 25 лева или повече за финалната среща в шампионата по американски футбол. Повече подробности вижте в секция "промоции" в seseame.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички