Юсеин Болт реши да си купува отбор


Юсеин Болт реши да си купува отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

2542 0

Най-бързият човек на планетата Юсеин Болт сподели в социалната мрежа Туитър, че е готов да притежава професионален спортен отбор. Бившият лекоатлет се захваща с нещо ново и чуждо за него, но не за пръв път скача така в непознати води.

За момента Болт е пуснал само тийзър в профила си с описание: „Дойде и моето време да притежавам професионален спортен отбор. Изключително съм развълнуван! Пригответе се за нещо голямо“. Постът нашумя бързо в социалните мрежи и спекулациите около новото амплоа на ямаеца растат с пълна сила.

Припомняме, че в миналото Болт дори се опита да бъде професионален футболист за кратко. Освен това може да се похвали с факта, че е водил тренировки с английския гранд Манчестър Юнайтед.

Болт се опита да пробие във футбола, защитавайки цветовете на австралийския Сентръл Коуст Маринърс, но неуспешно. След края на Световното първенство по лека атлетика в Лондон през 2017, 35-годишният спортист се пробва и в музиката, а дори издаде парчето „Living the Dream” със своя приятел и музикален продуцент NJ.

Светът продължава да следи с интерес тази новина и трепне в очакване на повече детайли.

Болт е една от най-големите легенди в леката атлетика и дълги години нямаше конкуренция на 100 метра, а се отличаваше с изумителни рекорди и на 200 метра. Дори бе направен експеримент - как завършва състезание Болт vs гепард vs обикновен човек (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички