Шефът на световната атлетика иска да купи Челси


Шефът на световната атлетика иска да купи Челси
Снимка: Getty Images

1422 0

Президентът на световната лека атлетика – Себастиан Коу, е поредният човек, който може да закупи футболния Челси. Коу е близък до Мартин Броуът, който е собственик на консорциум, и ще опитат да вземат акциите на „сините“ от Лондон.

Броутън, който е бивш собственик на Ливърпул, е считан за потенциален кандидат за закупуването на клуба от западен Лондон, след като Роман Абрамович иска да продаде клуба в следствие на рестрикциите, наложени спрямо него от правителството на Великобритания.

Коу призна пред европейската преса, че е готов да влезе в борда на директорите на Челси, ако Броутън купи отбора. „Смятам, че Сър Мартин е правилният човек за ФК Челси и следващата страница в историята на клуба. Той има изключителен бизнес във Великобритания, а също така помогна на Ливърпул в тежка ситуация“.

„Човек с визия, аргументиран финансово и вярвам, че ще помогне за бъдещия успех на Челси в местния и европейския футбол. Най-важното е, че той цял живот е фен на този клуб и има сезонен билет в Шед-Енд“, каза още Коу.

А кой близък до Тръмп също иска лондончани, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички