Весела Димитрова ще смени ансамбъла с книжарница, ето кога ще стане това!


Весела Димитрова ще смени ансамбъла с книжарница, ето кога ще стане това!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3925 0

Треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика на България Весела Димитрова намекна, че ще напусне поста си след Олимпийските игри в Париж през 2024 година. Успешната треньорка призна, че преди всяко състезание "се отказва", тъй като работата ѝ е много изтощителна.

"Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори вечер, преди състезанието, си подготвям речта за пред Илиана Раева. Ще изкарам още малко, до олимпиадата в Париж, пък после ще видим!", сподели Димитрова пред bTV.

Относно изграждането на новия ансамбъл, който вече триумфира на Световното първенство в София, тя заяви: "Много трудно ми беше в началото. Смених ги една по една, накрая останаха пет нови момичета преди световното. Дори малко закъснях след олимпиадата (в Токио, бел.ред.). Трябваше да започна по-рано подготовката. При нас трябва всяка с всяка да си пасне като характер. Много са важни отношенията вътре в отбора".

Димитрова обяви, че няма желание да работи другаде с художествена гимнастика. "Най-много до Олимпиадата ще бъда тук и после може би ще работя в книжарница. Малко съм трудна в общуването с хората, но може би ще се науча", каза още тя. А ето какви са амбициите на ансамбъла. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички