Стилияна Николова след успеха: Много е вълнуващо, благодаря на публиката


Стилияна Николова след успеха: Много е вълнуващо, благодаря на публиката
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5351 0

Една от най-добрите български състезателки по художествена гимнастика - Стилияна Никова, коментира прекрасния си успех, след като спечели сребърен медал във финала на обръч на Световното първенство. След триумфа тя сподели и разочарованието си относно контузията, която извади Боряна Калейн от надпреварата.

"Радвам се за този медал. Да, обръчът се получи по-добре на квалификациите, отколкото на финала. Обаче имам и събота, дай Боже“, заяви Николова.

„Много се разочаровах като разбрах, че Бубето няма да играе. Ние сме един отбор и един екип. По-тежко е да играеш сам, отколкото да знаеш, че имаш някой зад гърба си. Пожелавам ѝ бързо да се възстанови.

Не беше това причината за разконцентрацията на топката, бяха други неща. Много е вълнуващо, най-вече заради публиката. Много им благодаря, че дойдоха. Надявам се и другите дни да идват.

Правили сме моделирани тренировки и не ми прави такова впечатление (квалификациите и финалите да са в един ден). Не ми е чак толкова често. Преди всяко едно съчетание усещах тръпката и вълнението“, допълни още тя.

Ето какво е състоянието на Боряна Калейн

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички