Разкриха новите дати за Олимпийските игри в Токио през 2021 г.


Разкриха новите дати за Олимпийските игри в Токио през 2021 г.

1693 0

Олимпийските игри в Токио бяха безпрецедентно отложени с една година, а сега големият въпрос пред Международния олимпийски комитет (МОК) е кога ще се проведе спортният форум. Световните медии узнаха новите дати, на които най-вероятно ще се проведе Олимпиадата, и бързо ги разпространиха.

Според информациите, Игрите в японската столица ще стартират на 23 юли и ще бъдат закрити на 8 август 2021 г. след постигнат консенсус между МОК и организационния комитет в Токио. Припомняме, че според първоначалния план Олимпиадата трябваше да се състои в периода 24 юли - 9 август 2020 г.

За момента обаче все още няма официално потвърждение за новите дати от организаторите на спортното събитие. В същото време стана ясно, че атлетите, които вече имат осигурени квоти за надпреварата, ще си запазят местата, въпреки изместването на Игрите с една година.

Както е известно, Олимпиадата бе отложена заради пандемията от коронавирус. Всички новини около света на спорта, свързани с коронавируса, следете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички