Оповестиха какво е състоянието на простреляния Красимир Анев


Оповестиха какво е състоянието на простреляния Красимир Анев
Снимка: Getty Images/Guliver

1858 0

Бившият ни биатлонист Красимир Анев е поставен в медикаментозна кома. Това гласи информация на „Dir.bg“.

КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ОЛИМПИЕЦА НИ

Състоянието му е стабилизирано, но остава тежко. Информацията съобщиха от Военномедицинска академия, където е настанен 36-годишният самоковец.

На 1 ноември, сряда, около 19:00 часа Анев бе открит прострелян в корема до язовир Дренов дол край Кюстендил. Оръжието на бившия биатлонист е законно. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата, съобщиха от ОДМВР Кюстендил след инцидента.

Към момента няма информация дали се касае за опит за самоубийство. Последната му публикация обаче във Фейсбук показва, че той вероятно е имал лични проблеми. Постът на Анев съдържа думи на писателя Павел Вежинов – „Всяко предателство започва с доверие“, като е коментирал отдолу „Абсолютна истина“.

Красимир Анев дълги години бе най-добрият биатлонист на България и участва на няколко Зимни олимпийски игри, има европейска титла, а освен това беше част от Световната купа, където има записано четвърто място.

Той се отказа от спорта през 2020 след дълги години спорове с ръководството на Българската федерация по биатлон, поради които се готвеше отделно от националния отбор. В началото на тази година той обяви завръщане в спорта и записа второ място в преследването на Държавното първенство в Белмекен в края на март.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красимир Анев отвърна на Дафовска: Време е да престане да сипе лъжи по мой адрес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички