Нисе Зауерланд обяви какви са шансовете Кубрат да се бие за титлата на IBF в София


Нисе Зауерланд обяви какви са шансовете Кубрат да се бие за титлата на IBF в София
Снимка: БГНЕС

7039 0

Единият от собствениците на промоутърската фирма "Зауерланд" - Нисе бе човекът, който седна до най-добрия български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев на пресконференцията след мача с Кевин Джонсън.

Българинът победи американския си опонент след съдийско решение в мача в зала "Арена Армеец" и по този начин се превърна в претендент за титлата на IBF. Утре ще стане ясен и съперникът на Кобрата, който ще бъде определен от битката между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на стадион "Уембли".

Нисе Зауерланд разкри, че възможностите Кобрата да се бие за титлата на IBF в София са много.

"Кевин бе труден съперник, но Кубрат се справи много добре. Докато гледах мача, мислех, че до седмия рунд всичко ще свърши, а той продължаваше и продължаваше. Благодаря на Ули за подготовката, която направи с Кубрат и всички, които се справиха с организацията.

Сега всички погледи са насочени към Кличко-Джошуа. Това е огромен мач, много важен. Всички със затаен дъх очакваме изхода от него. Джошуа вече избяга от един двубой, но ако иска да се бие за титлата на IBF, ще трябва да се бие с Кубрат. Ако боят е с него, вероятността да е в София е 75-25.

Ако Кличко победи утре, може би ще реши да се откаже, докато е на върха. Ако не, може да иска да се бие с Кубрат в Германия. Има много различни фактори," допълни Нисе Зауерланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички