Не е за хора със слаби сърца: Нокаут с брутален ритник и... повръщане (ВИДЕО)


Не е за хора със слаби сърца: Нокаут с брутален ритник и... повръщане (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11008 0

Много пъти е ставало въпрос, че смесените бойни изкуства (ММА) е вероятно най-бруталният спорт и със сигурност не е за всеки - дори и само да го наблюдава. Ритници, удари с лакти, безкрайни попадения в главата с малки ръкавици...

Ако това ви е било достатъчно до момента, най-добре не продължавайте по-надолу, тъй като ще стане въпрос за една още по-необикновена битка, която завършва по неочакван и доста неприятен начин, какъвто рядко се среща дори и в този спорт.

Става въпрос за аматьорски сблъсък от Fighting Alliance Championship 11. Ван Сан излезе в двубой срещу Джъстин Литъл и го довърши с болезнен ритник, който бе пласиран право в стомаха, а това доведе до неприятната гледка.

Секунди след еднократния удар Джъстин се преви и започна да повръща по октагона, докато неговият опонент се обърна и започна да празнува успеха.

Победата за него дойде в третия рунд, а реферът на секундата отсъди победа в негова полза - след технически нокаут. Можете да видите изпълнението по-долу в материала на видео.

И ако това си мислите, че е едно от най-зрелищните и неприятни неща в спорта... какво остава за най-лудата и брутална битка 5 срещу 5 в ММА (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички