Нокаутът на годината! "Супермен" удар на събитие на Хабиб (ВИДЕО)


Нокаутът на годината! "Супермен" удар на събитие на Хабиб (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

28904 0

Руският ММА боец Мехди Дакаев изуми феновете по света с невероятен нокаут с удар в стил "Супермен", който веднага бе определен за най-добрия за тази година. Той се случи срещу неговия сънародник Макашарип Зайнуков в руския им сблъсък.

Той бе голямото събитие от програмата на Eagle Fighting Championship от EFC 43, като за промотирането на този сблъсък бе отговорна компанията на легендата в UFC Хабиб Нурмагомедов, който през месец март се пенсионира непобеден.

Боят между Дакаев и Зайнуков се осъществи в столицата на Русия, Москва. Дакаев започна експлозивно и търсеше победа още в самото начало, като 42 секунди след началото на втория рунд опита да вкара страховита лява кука, но пропусна.

Зайнуков бе учуден и свали гарда си за кратко, което провокира Дакаев да скочи и да се прицели от въздуха в откритата брадичка на съперника. Той вкара силен ляв, с което свали на земята сънародника си и започна да го удря по-съсредоточено, а мачът бе прекратен. Можете да видите изпълнението му във видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички