Най-лудата и брутална ММА битка: 5 срещу 5 (ВИДЕО)


Най-лудата и брутална ММА битка: 5 срещу 5 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7323 0

ММА със сигурност е един от най-бруталните спортове на планетата, а според мнозина - и най-бруталният. Представяли ли сте си, че може да бъде дори още по-брутално? Ако се увеличи бройката на състезателите, например.

Професионална битка видя цели 10-има бойци в една клетка - разделени на два отбора от по петима. Целият бой бе наблюдаван от трима съдии, които трябваше да следят за правилата. Видеа от The War 3 (както е кръстено събитието) започнаха да излизат в Туитър и това породи много коментари.

На кадрите се вижда как не отнема много време, преди един от състезателите да бъде нокаутиран след брутални удари от опонента му. Допълнителен проблем бе фактът, че пострадалият боец понесе още доста тежки удари след това, тъй като имаше само три съдии и нямаше кой да спре съперника му.

Пострадалият не получи моментална медицинска помощ и бе оставен да лежи безпомощен в клетката. В битката се стигна и до ситуации, при които има числено предимство и двама, дори трима, се борят срещу един човек.

В крайна сметка битката приключи и отборът, който носеше изцяло тъмни шорти, бе обявен за победител с 5:0. В събитието до края на вечерта имаше още битки, сред които двама срещу двама при мъжете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички