Момичетата от ансамбъла не вирнаха глави: Имаме върху какво да работим


Момичетата от ансамбъла не вирнаха глави: Имаме върху какво да работим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1346 0

Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели титлите на пет обръча и два чифта бухалки на Световната купа в София. Ето какво споделиха след успеха си Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Симона Дянкова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова:

"Имаме върху какво да работим. Можем да подобрим съчетанията си. След тази дълга дълга пауза ни трябва още време, но с всяко излизане на килима ще ставаме все по-добри. Конкуранцията я има, всички отбори работят здраво. При добри изиграни съчетания ще има голяма борба за призовите места. Харесваме си и двете съчетания. Може би това на обръчи и бухалки е по-трудно, тъй като е ново".

"Винаги има накъде да се подобряваме. Госпожа Димитрова е изключителен перфекционист, възпитала ни е и нас така. Тя е много щастлива от представянето ни, но каза, че иска да ни види да играем, така, както можем. Съжаляваме, че не успяхме да видим най-добрите отбори, но сезонът тепърва започва. Постоянно надграждаме съчетанията си. Все си казваме "Не, няма накъде повече. Невъзможно е да добавим нещо и все пак добавяме. Човешките възможности нямат граници", - коментираха развълнуваните ни гимнастички.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички