Сигано към Кобрата: Аз не съм Франк Мир, аз съм Жуниор дос Сантос и ще те бия!


Сигано към Кобрата: Аз не съм Франк Мир, аз съм Жуниор дос Сантос и ще те бия!
Снимка: Getty Images

6819 0

ММА легендата Жуниор дос Сантос за пореден път предизвика Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един срещу друг на триъгълния ринг във второто издание на Triad Combat, което ще се състои на 26 февруари. Бразилецът изказа своето уважение към българския боксьор, но заяви, че той не е Франк Мир (първият му съперник) и ще го победи.

"Бия се срещу Пулев, който е много опитен боец, много добър боксьор. Феновете могат да очакват добра битка. Гледах мача между него и Франк Мир и не мисля, че Мир се появи в много добра форма. Той не нанасяше страхотни удари, не се движеше, беше лесна мишена", заяви Дос Сантос за "Mirror Fighting".

"Нищо не отнемам от качествата на Пулев, той направи каквото трябваше, а и Франк Мир не беше в страхотна форма. Но аз не съм Франк Мир, аз съм Жуниор дос Сантос, този път ще бъде много по-различно. Той е страхотен противник, страхотен боксьор, който се е изправял срещу всички топмомчета в света на бокса и това е голямо предизвикателство за мен", продължи легендата на UFC.

"Този бой е нещо, което търсех. Не искам да излизам там и просто да се бия, искам голяма битка и тази е такава - срещу голям противник с опасни умения. Ще бъда там, за да го бия. Основната цел тук е да покажа на целия свят, че Жуниор дос Сантос все още е тук", завърши боецът.

Бразилецът напусна UFC в началото на миналата година, след като загуби 4 поредни битки. Пулев пък разби Франк Мир в първото издание на Triad Combat, което се проведе през ноември 2021 година. А ето как кратко Кобрата отговори на заканите на Дос Сантос. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички