Следващият съперник на Кубрат Пулев посочи единствено кой може да го бие (ВИДЕО)


Следващият съперник на Кубрат Пулев посочи единствено кой може да го бие (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/Getty Images

4817 0

Както е известно, за най-добрия български боксьор Кубрат Пулев предстои ново приключение в Triad Combat, където вече записа една победа и спечели титлата. Припомняме, че Кобрата разби Франк Мир още в първия рунд и нямаше никакви проблеми с него.

Следващият му съперник обаче е на хартия по-труден опонент. Става въпрос за бразилската легенда на ММА Жуниор дос Сантос. Двамата ще се изправят един срещу друг на 26 февруари в Сан Антонио, Тексас, като ще можете да следите мача им НА ЖИВО в SportLive.bg.

Самият Дос Сантос се закани доста сериозно на българския опонент, но въпреки това се изказа ласкаво за него. Бразилецът стори това в интервю за канала в Youtube "Спортната джунгла". Той сподели, че ще набие Пулев, но и отличи някои силни негови черти.

"Сори, но ще набия Кубрат Пулев. Той е много опитен боец. Адски корав, това се вижда от всички. Удря много здраво. Обича да се бие. Харесва му да бъде на ринга да удря хората и него да го удрят. Също като мен. Ако има някой в ММА света, който може да бие Кубрат Пулев, това е Жуниор дос Сантос. Това ще се случи!" - заяви Дос Сантос.

Бразилецът е уверен, че този мач на Пулев ще бъде много по-различен от онзи срещу Франк Мир. Жуниор дос Сантос коментира и колко пари ще вземе от събитието в сравнение с UFC, а не пропусна да коментира и друг български състезател - Багата, както и неговите шансове в най-популярната организация на MMA.

Чуйте отговорите на всички тези въпроси във видеото по-долу в този материал. Това все пак не е първият случай, в който Жуниор дос Сантос сипе люти закани за нокаут към Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички