Кличко в униформа и с автомат в ръцете: Светът се поклони на Виталий (СНИМКИ)


Кличко в униформа и с автомат в ръцете: Светът се поклони на Виталий (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

79709 0

Легендарният боксьор и по настоящем кмет на Киев - Виталий Кличко, е напълно готов да изпълни обещанието, което даде на своите сънародници.

Няколко източника информират, че той вече е сред войските на Украйна в защитата на столицата от руската инвазия, стартирала в последните 48 часа. 

 

 

Засега няма официално потвърждение на тази информация, но Виталий в действителност има необходимата подготовка, за да се включи в преки военни действия. 

В същото време вече обикалят снимки на Кличко как е с автомат в ръка.  Той редовно участва в учения, като снимки от такива действия излязоха през последните месеци, но не са актуални!

Важно е да отбележим, че снимките, които се споделят в момента в социалните мрежи, че Кличко е на фронта, не са актуални, като са заснети преди месеци. Все пак хиляди в социалните мрежи се възхищават на действията му, обявявайки го за истински лидер. 

За всички актуални новини от войната в Украйна четете Actualno.com

ВИЖТЕ ОЩЕ: Още един шампион се прибра, за да брани Украйна

Както е известно, в телевизионно участие Кличко обяви, че е готов да се бие рамо до рамо с украинските войски, ако това се наложи: "Нямам друг избор - ще се бия", заяви той пред британска медия

Засега няма официална информация за действията на братята Кличко, но и двамата продължават да са на територията на Украйна. 

Посланието на братята Кличко към Русия и света вижте в тази статия! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички