Кантарът преди Кубрат Пулев и Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме събитието?


Кантарът преди Кубрат Пулев и Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме събитието?
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

6313 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще участва в невиждания до момента формат Triad Combat, в който ще видим сблъсъци между два спорта - ММА и бокс. Неговият двубой с Франк Мир от САЩ е "черешката на тортата" на събитието.

Пулев срещу Мир е най-очакваният сблъсък и ще бъде последен от програмата. Той ще се състои в събота срещу неделя, в ранните часове на 28.11 според българското време. Към този час, два дни преди зрелището, няма българска телевизия, която да е закупила правата за излъчване и единственият начин, по който ще може да се наблюдава двубоят, е на платформата Fite по схемата "pay-per-view".

За щастие на феновете в България, кантарът между 40-годишния Пулев и 42-годишния Мир ще бъде с безплатен достъп и ще можете да го гледате в платформата "Fite" от 20,00 часа днес, 26 ноември, петък. Самото шоу ще бъде в Арлингтън, Тексас, САЩ. Правилата за мачовете ще са своеобразна комбинация от двата спорта, а самите сблъсъци ще се осъществят на триъгълен ринг. Кой е измислил правилата и кой е дал идеята за триъгълния ринг можете да научите в този материал.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички