Грозно: 203-килограмов мъж в ММА бой с 50-килограмова жена (ВИДЕО)


Грозно: 203-килограмов мъж в ММА бой с 50-килограмова жена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1160 0

Абсурден сблъсък в ММА между 203-килограмов мъж и 50-килограмова жена бе организиран от Epic Fighting Championship. Това навлече много критики на организаторите, тъй като видимо двамата състезатели не бяха в една категория, меко казано.

В последния мач от програмата Григори Чистяков се изправи срещу Александра Щепакова в бой, който противопостави двама съперници не само с разлика в пола, но и с разлика в теглото от над... 150 килограма.

Очаквано, Чистяков опита да използва огромното си надмощие при теглото и височината още в самото начало, докато тактиката на Щепакова се свеждаше до това да бъде бърза и да нанася удари в лицето, тялото и краката на съперника.

Щепакова бе много неприятно приклещена срещу клетката в повече от един случаи, като освен това имаше шокиращ момент, в който фен се появи отникъде, за да опита да се намеси.

С напредването на сблъсъка ударите от Чистяков ставаха все по-бавни и неефективни, а умората видимо го завладя. До нокаут не се стигна, като Чистяков спечели след съдийско решение. В края двамата съперници си стиснаха ръцете.

Можете да видите странния сблъсък на кадрите по-долу в материала. Този мач започва от 1:05.10.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички