И капитанът на ММА-ците на "Triad Combat" пожела да се бие с Кобрата


И капитанът на ММА-ците на "Triad Combat" пожела да се бие с Кобрата
Снимка: Getty Images

9626 0

MMA легендата Куинтън "Rampage" Джаксън разкри, че има желание да си пробва силите срещу Кубрат Пулев в евентуална нова битка от новия спорт "Triad Combat". На 26 февруари българският боксьор се бие в Тексас с друго ММА легенда - Жуниор дос Сантос, а Джаксън изчаква да види какво ще се случи на триъгълния ринг, за да хвърли ръкавицата към Кобрата.

"Искам да видя дали Дос Сантос може да победи Пулев. Не ми хареса резултатът от битката между него и моя приятел Франк Мир, така че, залагам на Пулев. Ако Дос Сантос не го победи, ще трябва да направя няколко загряващи битки и да скоча там и да победя Пулев", каза американецът, цитиран от "South China Morning Post".

Джаксън, който на Triad Combat 1 беше капитан на ММА бойците, похвали 40-годишния Пулев. "Той е корав човек. Надявам се Дос Сантос да го победи. Подкрепям Дос Сантос. Ако не успее, ще загрявам аз. Ще се изправя срещу Шенън Бригс, защото той говори твърде много. Просто искам да пъхна юмрука си в устата му и да я затворя. След това още един бой за загряване и ще се радвам да се бия с Пулев", допълни 43-годишният бивш шампион на UFC в категория. А ето с коя боксова звезда иска да се бие Дос Сантос след Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички