Георги Градев за наказанието на Антъни Иванов: БОК са аборигени


Георги Градев за наказанието на Антъни Иванов: БОК са аборигени
Снимка: БГНЕС

2822 0

Специалистът по спортно прави Георги Градев, който е и защитник на най-добрия ни плувец Антъни Иванов, публикува остро изказване в личния си профил във Фейсбук. Причина за избухването му стана изявлението на БОК, че наказанието на  плувеца за лишаване от състезателни права за 2 години е  потвърдено от Спортния арбитражен съд в Лозана (CAS).

Иначе малко след това Градев постна и втора публикация, която гласеше: „Уведомявам ви, че Антъни ще плува утре на републиканското“.

Ето какво публикува Градев по повод изявлението на БОК:

„Некомпетентни хора изразяват становище за процедура, която не разбират.

Въпросната госпожа не участва в процеса пред КАС (най-вероятно не говори английски) и не познава процедурите в КАС, като грубо нарушава поверителността по чл. 59 от Кодекса на КАС, за което ще й бъде потърсена отговорност по съответния ред.

Няма да коментирам обвиненията на БОК към начина на водена на защитата на Антъни, защото няма как да обясним на аборигените, че в Сидни животът е друг. Те винаги ще си останат аборигени!

По-абсурдното е, че тези клевети идват от БОК, които даже не знаят как да подадат отговор до КАС, така че да бъде допуснат. Освен това изпратиха адвокат с меко казано бегли познания по английски, който най-вероятно не е разбрал нищо по време на заседанието (в което имаше епизодични реплики на развален английски). Трагедията беше пълна!

УАДА заявиха ясно, че се включват в делото, защото БОК и АДЦ са некомпетентни и не могат да защитят наложеното наказание на Антъни. УАДА изнесе целия процес в КАС. БОК и АДЦ бяха само зрители по интернет.

Затова призовавам аборигените от БОК да си траят, когато възрастните говорят и да спазват правилата за поверителност на КАС.

Трябва тотална чистка за всички недоразумения в дисциплинарните органи на БОК, начело с въпросната госпожа.“

ВИЖТЕ ВЪПРОСНОТО ИЗЯВЛЕНИЕТО НА БОК:  Жесток удар! Антъни Иванов аут от Олимпийските игри в Париж, CAS потвърди наказанието му


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички