"Явно само аз съм мъж": Край на "примирието" - Антъни Иванов побесня


"Явно само аз съм мъж": Край на "примирието" - Антъни Иванов побесня
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

36878 0

След като бе потвърдено, че Антъни Иванов и Българската федерация по плувни спортове са си стиснали ръцете и са се обединили около общата цел, "примирието" отново е нарушено! Един от най-добрите ни плувци избухна в личния си профил в социалната мрежа Instagram.

Под формата на временни снимки и видеа - така наречените "сторита", той регира бурно на президента на БФПС Георги Аврамчев и негово интервю. На първото "стори" той качи дълъг написан от него текст, който гласи:

"4 дена ме плюят. Говоря го с федерацията, гововря го с г-н Аврамчев и той накрая отива и дава интервю на живо. Не ме очаквайте във федерацията утре. Адски разочарован съм и много мразя да ми се говори едно в очите и да се прави друго.

Най-глупавото беше, че седна да говори с най-глупавия и некомпетентен журналист. Не било ли много, че 4 месеца не съм плувал. Защо не ме бият като не съм плувал? Всичките "таланти". Смях в залата сте.

Тъкмо си помислих, че нещо ще се промени и си стиснахме ръцете, но явно единственият мъж съм аз. Не мога да повярвам какво гледам и слушам. Излагате се! Трябва да ви е срам" - избухна Иванов.

В следващото "стори" пък има кадри от интервюто, на фона на които Антъни говори и казва: "Няма как да се разберем, като отиваш на интервю, след като сме говорили пет дена, че пишат само глупости. Няма да стъпя никъде. Оправяйте се, плувайте си щафета, правете каквото искате".

Наскоро пък Антъни Иванов реагира остро на поредните допинг проверки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички