Европейският шампион по борба ще гостува на Слави Трифонов


Европейският шампион по борба ще гостува на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

2113 0

Преди дни навършилият през януари месец 18 години Едмонд Назарян зарадва цяла България, като спечели златото на Европейското първенство по борба в Рим. Постижението на младока е още по-впечатляващо, като се вземе предвид, че това е първото му участие на голям форум.

Малко след незабравимия успех, синът на легендарния борец от миналото - Армен Назарян, (който представлява България в миналото и носи безброй радостни моменти на нацията) ще гостува във "Вечерното токшоу на Слави Трифонов" по "7/8" ТВ, което започва от 22:00 часа.

"Ще ми гостува един млад българин, който ни накара да се почувстваме горди. Той се казва Едмонд Назарян. Това 18-годишно момче, състезател по класическа борба и син на трикратния световен и двукратен олимпийски шампион Армен Назарян, на европейското по борба в Рим тръшна всички и стана шампион. И за пръв път от толкова време ни накара да се почувстваме горди" - бе обявено предстоящето участие на Едмонд.

Освен представянето на своя гост, Слави Трифонов обърна внимание и на други акценти. Той нападна правителството за негово решение спрямо ГЕРБ. Вижте повече подробности - в този материал на Actualno.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички